Blog CRAI Universitat de Barcelona

Blog del Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació de la Universitat de Barcelona

Nova versió del Campus Virtual de la UB

Deixa un comentari

Els propers dies 22 i 23 de juliol s’actualitzarà el programari del Campus Virtual de la UB i volem destacar-ne les novetats i millores més importants.

 1. Ha millorat el bloc central Resum de cursos (UB Resum del curs). Ara podeu triar el número de cursos que voleu que es mostrin amb el desplegable Nombre de cursos a mostrar. Al final del bloc veureu quants cursos teniu amagats i l’opció de mostrar-los tots.campus1

2. Les icones d’edició d’un recurs o activitat, es mostren ara com una llista en clicar l’opció Edita.campus2

 3. Els formularis de configuració donen l’opció de col·lapsar o expandir els diferents camps.campus3

  4. Hi ha una nova opció al menú UB Administració per carregar alumnes en grups a partir d’un fitxer de text. Aquest procés permet carregar en grups, alumnes que ja estan inscrits al curs. Aquest sistema no serveix però per inscriure nous alumnes. Estem preparant una videoguia on s’explicara el procediment a seguir.campus45. S’afegeix al menú Configuració la nova opció per assignar Insígnies (Badges) als estudiants quan compleixin determinats criteris. Es fan servir per reconèixer la tasca de l’estudiant i per mostrar el progrés (més informació a http://docs.moodle.org/all/es/Insignias). Estem preparant una video guia on s’explicarà com fer-les servir.campus56. Els informes tornen a estar al menú  Configuració del curs.informes7. Es mostra una barra de progrés en realitzar diferents accions com un pujada de fitxers, la restauració de còpies de seguretat, etc.  Per exemple, en pujar un document amb l’opció arrossegar i deixar anar.campus6 8. Es donen més opcions de cerca en la llista d’inscrits al curs.campus79. Es millora l’adaptabilitat a tot tipus de dispositius fen servir el responsive design.

10. Calendari ara amb suport a múltiples calendaris (no només el Gregorià).

11. Possibilitat de fer anotacions i correccions als PDF en línia.

Atenció!

Per poder efectuar aquest canvi de versió, des del dimarts 22 de juliol a les 8h, fins al dimecres 23 de juliol a les 15h no es podrà accedir al campus virtual de la UB.

 

Autor: blog crai ub

CRAI Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació de la Universitat de Barcelona UB

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s