Blog CRAI Universitat de Barcelona

Blog del Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació de la Universitat de Barcelona

El CRAI UB en imatges: Feu una ullada als nostres taulers a Pinterest

1 comentari

Ja fa un temps que el CRAI UB va començar a fer ús de l’eina Pinterest. Des d’aquesta plataforma volem ensenyar-vos amb imatges alguns dels nostres recursos i activitats. I com que d’imatges es tracta hem fet una selecció extreta dels nostres taulers que servirà per convidar-vos a visitar-los sovint.

En primer lloc us volem parlar del compromís que van subscriure, l’any 2012, el CRAI UB i el portal d’accés obert al patrimoni cultural i científic d’Europa Europeana, per difondre imatges a través de l’eina Pinterest, d’algunes de les col·leccions digitals del CRAI ingressades a la Memòria Digital de Catalunya (MDC) i per tant dipositades en aquest portal.

Les col·leccions escollides van ser Jordi Sabater Pi – Naturalista i Cartells del Pavelló de la República i el fruit d’aquesta entesa són els taulers Jordi Sabater Pi i Spanish Civil War Campaigns & Posters:

       europeana_sabaterpi2  europeana_cartells

Mentrestant, el CRAI UB va començar a fer els seus propis taulers en el marc del projecte Apadrina un document, fes-lo teu, fes-lo de tots. Si visiteu els taulers d’Apadrina un document… hi trobareu imatges de tots els llibres proposats per restaurar. A mida que es vagin restaurant, hi anirem posant les imatges dels llibres restaurats.

5105bcc0c8e7f8469d558d923a32f80b   pinterest_apadrina   1d6f4a41686618671d707a0bf1eeda58

Visiteu  i valoreu també els taulers de ‘CRAI UB difusió‘, on trobareu els productes de màrqueting que s’elaboren des del grup de treball de Difusió de Serveis. A poc a poc hi anirem incorporant també els materials de difusió que s’elaboren des dels CRAI Biblioteques:

                       pinterest_difusio

No ens oblidem tampoc de l’ús de Pinterest per notificar les novetats bibliogràfiques dels CRAI Biblioteques:

novetats_Pinterest_Bellvitge novetats_Pinterest_Farmacia novetats_Pinterest_FiQ  novetats_Pinterest_Geo novetats_Pinterest_LL novetats_Pinterest_PR

I com a colofó, ara podeu gaudir dels taulers fets pels CRAI Biblioteques per destacar productes del seu fons. De moment us convidem a veure les Postals de la Segona República espanyola (1931-1939) i les Postals de la guerra civil espanyola (1936-1939), que són una part molt interessant del fons del CRAI Biblioteca del pavelló de la República:

 pinterest_pavello_2        pinterest_pavello_1

També us agradaran les imatges dels taulers creats pel CRAI Biblioteca de Geologia:

cols_pinterest_geo_simple

I les propostes del CRAI Biblioteca de Lletres :

cols_pinterest_lletresquadr

Seguim treballant per acostar-vos el CRAI UB en imatges!

Per estar al dia de nous taulers i accedir als actuals aneu a la pàgina del Web del CRAI > Blogs i xarxes socials > Pinterest.

Autor: blog crai ub

CRAI Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació de la Universitat de Barcelona UB

One thought on “El CRAI UB en imatges: Feu una ullada als nostres taulers a Pinterest

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s