Blog CRAI Universitat de Barcelona

Blog del Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació de la Universitat de Barcelona

Us presentem la Biblioteca Dipositària de les Nacions Unides DL/62

Deixa un comentari

nacions1pet

La Biblioteca Dipositària de les Nacions Unides DL/62 es va integrar al CRAI de la Universitat de Barcelona el mes de gener de 2010, i es troba ubicada a la primera planta del CRAI Biblioteca de Dret.

El volum de documentació i l’interès temàtic de la Biblioteca excedeix, sens dubte, l’estricte marc jurídic i constitueix un centre de documentació per a la investigació en l’àmbit de les ciències econòmiques i socials, amb documentació oficial de les Nacions Unides des de 1966.

Des de 1946, el Comitè de Publicacions de l’ONU, sota la recomanació del bibliotecari en cap de la Biblioteca Dag Hammarskjöld, ha anat designant biblioteques dipositàries en diferents països amb l’objectiu de fer arribar els documents i les publicacions de les Nacions Unides a usuaris de tot el món. Així es constitueix el Sistema de biblioteques dipositàries de les Nacions Unides. Aquestes biblioteques reben els materials, mantenen les col·leccions en bones condicions i estan obertes al públic gratuïtament. Podeu consultar les biblioteques dipositàries per països al Web de l’ONU > Biblioteques dipositàries oficials de l’ONU.

Per celebrar el 70 aniversari de les Nacions Unides, la Biblioteca Dag Hammarskjöld de les Nacions Unides a Nova York, està presentant una exposició dels setanta documents clau que han donat forma a les Nacions Unides al nostre món actual: 70 Years, 70 Documents.

70_Documents_Graphic__static_version

Cada mes es van afegint nous i interessants documents en honor a l’amplitud històrica del treball de l’organització en les esferes de la pau i la seguretat, l’assistència humanitària, el desenvolupament, els drets humans, el medi ambient i la cooperació internacional.

Us convidem a gaudir de l’exposició i d’aquest magnífic Fons de la Biblioteca Dipositària de les Nacions Unides que teniu descrit al nostre web.
nacions1nacions2

Autor: blog crai ub

CRAI Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació de la Universitat de Barcelona UB

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s