Blog CRAI Universitat de Barcelona

Blog del Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació de la Universitat de Barcelona

El CRAI i el Dia mundial de la poesia 2018

Deixa un comentari

El 21 de març se celebra el Dia Mundial de la Poesia i el CRAI de la Universitat hi ha volgut dedicar algunes accions per commemorar-lo.

Al CRAI Biblioteca de Lletres s’ha posat una pissarra blanca a l’entrada de la biblioteca amb retoladors i imants de poesia magnètica (de la col·lecció particular de Josep Turiel), oberta a qui vulgui escriure els seus poemes, els seus versos preferits, o crear-ne d’espontanis amb els imants i convidant la gent que ho comparteixi.

A través de les seves xarxes socials se’n ha fet difusió, així com de l’existència d’un fons d’originals de Joan Salvat-Papasseit que es troba digitalitzat i d’una poetesa africana (en relació a creacions de Youtube), en el marc de l’exposició actual sobre Àfrica.

       
 Al CRAI Biblioteca de Belles Arts s’han retallat imatges i paraules per a qui vulgui fer el seu poema dadà a un dels plafons i al costat s’ha fet una selecció de llibres de poesia visual i dadaísme que es troben a la biblioteca.

S’ha demanat a les persones participants de fer una fotografia de la seva creació i compartir-la a les seves xarxes socials amb els haghstags  #DiaMundialdelaPoesia i #CraiBellesArts. També s’ha fet difusió des de les nostres xarxes, tant dels poemes creats com del fons de poesia visual.

             Al CRAI Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica s’ha fet difusió a les xarxes socials d’un poema de Gabriel Celaya.

Autor: blog crai ub

CRAI Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació de la Universitat de Barcelona UB

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s