Blog CRAI Universitat de Barcelona

Blog del Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació de la Universitat de Barcelona

Sant Jordi 2018 al CRAI de la Universitat de Barcelona

Deixa un comentari

Com cada any, el CRAI de la Universitat de Barcelona celebra Sant Jordi, i ho fa amb un seguit d’activitats realitzades als CRAI Biblioteques, i amb el lliurament d’un punt de llibre amb els préstecs que es facin durant els dies previs a la diada.

Aquest any el CRAI aprofita la diada de Sant Jordi per inaugurar l’exposició ART al CRAI en el marc de la presentació del cartell de Sant Jordi 2018.

Al CRAI Biblioteca de Belles Arts podreu veure, a l’igual que cada any, una taula amb llibres alliberats, participant en el Bookcrossing de biblioteques i centres culturals d’art que organitza Artium, Centro-Museo Vasco de Arte ContemporáneoTrobareu més informació en el vídeo informatiu realitzat per a l’ocasió. La campanya es pot seguir a través de twitter als hashtags #BookcrossingMuseos  #DíadelLibro.

El CRAI Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història convoca un concurs de fotografia lliure des de la seva plataforma Instagram. Cal penjar imatges fetes al CRAI Biblioteca amb els hashtags #craifgh i #craifghSantJordi2018. Les fotografies es publicaran el dia 23 d’abril al seu perfil d’Instagram i es podran votar fins al dia 25 d’abril a les 11.00 h. La fotografia guanyadora serà la més votada.

El CRAI Biblioteca de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació, Campus Torribera instal·larà un Photocall de Sant Jordi perquè els usuaris es fotografiïn amb els llibres alliberats que recullin i pugin les fotografies a les xarxes socials amb els hashtags #craiubfccaSantJordi2018 i #craiubfcca.

El CRAI Biblioteca de Lletres, per celebrar la diada de Sant Jordi, presenta la mostra Imatges del Quixot a les seves vitrines interiors i obsequien amb refranys extrets d’aquesta i altres obres de Cervantes, amb motiu del concurs literari ¿Has leído el Quijote? de la Facultat de Filologia. Igual que en anys anteriors també regalen llibres a canvi de recomanacions de lectures.

El CRAI Biblioteca del Pavelló de la República us proposa un recurs elaborat amb imatges de la nostra col·lecció de cartells relacionats amb la temàtica de Sant Jordi.

Per cinquè any consecutiu, el CRAI de la Universitat de Barcelona s’uneix a la campanya Recicla Cultura, una iniciativa de la Fundació Servei Solidari que promou la donació de llibres perquè altres persones els puguin adquirir a un preu simbòlic per Sant Jordi. Els llibres recollits s’han posat a la venda els dies 18 i 19 d’abril a cinc centres amb motiu de Sant Jordi: CRAI Biblioteca de Lletres; CRAI Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història; CRAI Biblioteca de Dret; CRAI Biblioteca del Campus Bellvitge, i CRAI Biblioteca del Campus de Mundet. Els llibres es podran adquirir mitjançant un donatiu i tots els diners recaptats es lliuraran a la Fundació Servei Solidari per finançar els cursos d’alfabetització i llengua que organitza aquesta entitat, i dels quals cada any es beneficien prop de 2.000 persones en risc d’exclusió social.

Bona i solidària diada de Sant Jordi!!!

Autor: blog crai ub

CRAI Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació de la Universitat de Barcelona UB

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s