Blog CRAI Universitat de Barcelona

Blog del Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació de la Universitat de Barcelona

Calendari CRAI 2019

1 comentari

Com cada any, el CRAI de la Universitat de Barcelona ha publicat el Calendari CRAI 2019. Aquest any us mostrem una selecció de cartells publicitaris del dissenyador Josep Artigas, que formen part del nostre fons i que podeu veure digitalitzats a la Memòria Digital de Catalunya.

Aquest any també hem gaudit, per l’edició del calendari, del patrocini de tres dels més importants proveïdors del CRAI de la Universitat: ELSEVIER, WOLTERS KLUWER i EBSCO, a qui volem agrair la seva inestimable col·laboració, tant des del mateix calendari com des de totes les nostres plataformes.

Podreu adquirir el Calendari CRAI 2019 als CRAI Biblioteques de Belles Arts; Biblioteconomia i DocumentacióFilosofia, Geografia i Història; Campus de Mundet i  Reserva, així com a la Botiga UB i sota demanda a qualsevol altre dels nostres CRAI Biblioteques.

Visiteu la nostra pàgina de marxandatge. Hi trobareu bones idees de regal per a aquestes festes!

Autor: blog crai ub

CRAI Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació de la Universitat de Barcelona UB

One thought on “Calendari CRAI 2019

  1. Retroenllaç: Calendari 2019 del CRAI Universitat de Barcelona | Bloc de Lletres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s