Blog CRAI Universitat de Barcelona

Blog del Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació de la Universitat de Barcelona

Mostra bibliogràfica itinerant: #noemratllis

Deixa un comentari

Bloc de Lletres

Presentem una mostra bibliogràfica que és una actuació més de la campanya #noemratllis, i que té com a objectiu sensibilitzar i conscienciar sobre la importància de respectar el fons bibliogràfic. Un fons que és de tots i que mantenim i fem créixer per tal de donar suport a la comunitat universitària i a la societat en general.

La mostra il·lustra el mal ús que se’n fa dels llibres: documents ratllats, tacats, amb notes al marge, trencats, perduts, “tunejats”, amb comentaris de valoració de l’obra, amb dibuixos, etc. En la recollida dels materials exposats han participat diferents biblioteques del CRAI de la Universitat de Barcelona.

La mostra comença el 23 d’abril, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, i romandrà disponible fins al 16 de maig al CRAI Biblioteca de Lletres, per passar posteriorment per les diferents biblioteques del CRAI.

Al material malmès, cal afegir el material robat i…

View original post 293 more words

Autor: blog crai ub

CRAI Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació de la Universitat de Barcelona UB

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s