Blog CRAI Universitat de Barcelona

Blog del Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació de la Universitat de Barcelona

Apadrina un llibre #Mecenes UB. Campanya 2023

1 comentari

Des del CRAI de la UB hem iniciat la tercera edició de la campanya Apadrina un llibre #Mecenes UB, amb l’objectiu d’aconseguir finançament per restaurar dues obres singulars del nostre Fons antic, amb motiu de la diada de Sant Jordi.

Les obres, custodiades al CRAI Biblioteca de Fons Antic, han estat escollides d’entre les que tenim a la pàgina del Projecte ‘Apadrina un document…‘, vigent i obert de manera paral·lela. Aquí us les mostrem amb detall:

  • Isolarioun atles de les illes de tot el món, il·lustrat amb grans mapes acompanyats per textos històrics i geogràfics i concebut per a ús dels navegants, obra de Vincenzo Maria Coronelli (1650-1718), framenor venecià fundador de l’Accademia cosmografica degli Argonauti. Vegeu vídeo il·lustratiu del seu estat de conservació.

  • Atlas curieux, ou le monde réprésenté dans des cartes génerales et particuliéres du ciel et de la terre, primer volum d’una excepcional obra de Nicolas de Fer, que amb 395 làmines calcogràfiques en burí, de les quals 246 són mapes, plànols o vistes de monuments, jardins i obres d’enginyeria, exalta l’esplendor de França i del seu imperi sota el regnat del Rei Sol.. Vegeu vídeo il·lustratiu del seu estat de conservació.

La campanya es durà a terme del dia 17 d’abril al 30 de maig i, si voleu participar, ja podeu fer la donació des de la pàgina de la campanya. Les aportacions poden ser de qualsevol import i, com sempre, permeten gaudir d’avantatges fiscals i podeu recuperar fins a un 80% de l’import avançat.

Des d’aquí us animem a ser Mecenes de la UB.

Feu-nos una donació des de la proposta Apadrina un llibre # Mecenes UB i sereu benvinguts a la nostra família de padrins!

Esperem la vostra col·laboració!

Autor: blog crai ub

CRAI Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació de la Universitat de Barcelona UB

One thought on “Apadrina un llibre #Mecenes UB. Campanya 2023

  1. Retroenllaç: Apadrina un llibre #Mecenes UB. Campanya 2023 — Blog CRAI Universitat de Barcelona | Blog de Fons Antic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s